Федерер не е бил поканен на сватбата на Рафа

Федерер не е бил поканен на сватбата на Рафа

Роджър Федерер разкри, че не е бил поканен на сватбата на Рафаел Надал. До този момент се смяташе, че Маестрото не е отишъл на празнеството в Майорка заради предстоящото си участие на турнира в Базел. Поне такава информация бе тиражирана от списание Hola, след като швейцарецът и съпругата му Мирка не се появиха сред гостите в имението-крепост Ла Fortaleza.

“Не бях поканен, но и не съм го очаквал. Това изобщо не е проблем. Поздравих го в деня на сватбата и не очаквах да ми отговори. Знаех, че има да прави по-важни неща. Като да отпразнува подобаващо събитието”, заяви Федерер, който говори преди старта на домашния за него турнир Swiss Indoors Basel.

Рекордьорът по титли от Големия шлем е най-успешният играч в историята на надпреварата, в която навремето е бил подавач на топки. Той е печели титлата в родния си град девет пъти до този момент, а във впечатляващия списък с бивши шампиони личат имената на легендите Бьорн Борг, Иван Лендъл, Джон Макенроу, Борис Бекер, Стефан Едберг и Пийт Сампрас.

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти