Динамо стигна до ценна точка в Украйна (видео)

Динамо стигна до ценна точка в Украйна (видео)

Динамо (Загреб) продължава с отличното си представяне в Шампионската лига. Хърватите стигнаха до равенство 2:2 при гостуването си на Шахтьор и са в добра позиция за класиране напред. Те са на второ място в група С с актив от четири точки, колкото има и днешният им съперник, а след две седмици Динамо е домакин на Шахтьор.

Коноплянка откри резултата в 16-ата минута, но Олмо изравни в средата на първото полувреме. След почивката Оршич изведе гостите напред от дузпа, а влезлият като резерва Додо донесе точката на тима от Донецк.

Динамо влезе в мача след 13 поредни загуби като гост в турнира. Нещата не изглеждаха добре за хърватите след силно начало на съперника им и ранното попадение на Коноплянка. Комбинация между Оршич и Олмо обаче доведе до изравняване.

След час игра Пятов събори Гавранович след ъглов удар и съдията посочи бялата точка. Ситуацията бе разгледана с ВАР, но решението остана. Оршич, който отбеляза хеттрик срещу Аталанта в първия кръг на груповата фаза, се разписа от дузпата. Динамо не успя да удържи преднината си и Додо, който влезе на мястото на Коноплянка, успя да изравни. В самия край на срещата Шахтьор имаше голям късмет, тъй като Олмо удари гредата.

СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти