Тотнъм опита да измие срама с петица срещу Звезда (видео)

Тотнъм се опита да забрави за кошмара от последния си домакински мач в Шампионската лига, като стигна до убедителна победа с 5:0 срещу Цървена звезда. Предишната среща в турнира отборът на Маурисио Почетино допусна загуба с 2:7 от Байерн. Днес лондончани нямаше проблеми и се справиха с лекота с гостуващия тим. Успехът идва като полъх свеж въздух за "шпорите", които имаха едва две победи в последните си 11 мача във всички турнири.

Хари Кейн поведе тима с гол в девета минута. Хюн-Мин Сон се разписа на два пъти до почивката, а през второто полувреме Ерик Ламела и отново Кейн оформиха крайното 5:0.

Въпреки че това бе първи успех за Тотнъм в групата, лондончани са в доста по-добра позиция от преди година, когато на този етап изглеждаха отпаднали. Тимът на Почетино е втори с актив от четири точки.


"Шпорите" започнаха на високи обороти от самото начало, а съперникът им нямаше аргументи, с които да се противопостави. Почетино върна Сон и Ламела в стартовия състав, а те му се отблагодариха със силни изяви. Хари Кейн пък бе обичайният лидер. Английският национал поведе тима, след като откри рано с удар с глава. Двата гола на Сон до края на първата част успокоиха тима и той играеше с лекота и след почивката, когато Ламела и отново Кейн се разписаха.

МИНУТА ПО МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти