Симеоне: Отборът показа страст

Симеоне: Отборът показа страст

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне похвали своите играчи след трудната победа с 1:0 над Байер (Леверкузен) в Шампионската лига. Той заяви, че е видял страст от тима му на терена.

“Напрежението е нещо нормално във футбола. Отборът ни израства и виждам хубави неща. Има и какво да подобряваме, особено във финалните метри. Не е лесно, защото всеки път съперниците се защитават все по-добре. Трябва да работим и да създаваме повече положения. Байер е сред отборите, които най-много задържат топката в Германия. Знаехме, че те атакуват добре. През първото полувреме ние действахме повече през центъра. Трипиър и Диего Коста не успяха да се уцелят, но след това Лоди намери Мората и така падна попадението”, заяви Симеоне.

“Чувствам се добре, когато видя страст. Днес отборът показа страст на терена. Може да играем добре, може и да играем зле, но винаги трябва да се раздаваме докрай. Все по-близо сме до верния път”, допълни аржентинецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти