Пената се изцепи: Честито на всички цесекари, чорбари, супаджии

Пената се изцепи: Честито на всички цесекари, чорбари, супаджии
"Минал съм този етап. Знаете много добре, че съм участвал като треньор на националния отбор. Няма да говоря за успехите. Жалкото е, че и при мен имаше този етап. Нямаше търпение – 20 дни да ме изчакат да ми свърши договора и то след европейско първенство". Така легендарният Димитър Пенев коментира пред БНР утвърждаването на Георги Дерменджиев на поста селекционер на националния отбор от Изпълнителното бюро на Българския футболен съюз.



Почетният президент на ЦСКА-София коментира и решението на Министерски съвет да разреши на ръководството на клуба да модернизира стадион "Българска армия" чрез създаването на съвместно дружество. "Честито на ръководството, на всички цесекари, чорбари, супаджии. Да са живи и здрави да подкрепяме ръководството. Да строим нови лица на стадиона, защото 50 години нищо не се е пипало в този двор. Този стадион заслужава да бъде млад и обичан от младото поколение".
 
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти