Етър вдигна контузените, в пълна готовност за ЦСКА-София

Етър вдигна контузените, в пълна готовност за ЦСКА-София

В Етър възстановиха всички контузени преди очаквания с интерес мач срещу ЦСКА-София. Добрата новина от стадион "Ивайло" е, че всички футболисти вече тренират пълноценно, след като в заниманията се включиха Никола Колев и Яни Пехливанов. Напълно възстановени са и голмайсторът Дани Младенов и Флорент Боджадж.

Младенов вече изигра 70 минути при гостуването на Дунав, докато Фло Боджадж бе записан сред резервите, а Никола Колев и Пехливанов останаха извън групата поради травми. Така за първи път от началото на сезона старши треньорът Росен Кирилов ще разполага с всички свои футболисти, като се изключи все още възстановяващия се след тежката контузия Иван Петков.

Настроението в Етър е добро след победата с 2:0 в последния кръг в Русе. Играчите се готвят за здрава битка срещу ЦСКА-София, който пък загуби последните си две гостувания – с 2:1 от Берое и с 1:0 от Локомотив (Пд). Мачът, който по предварителна програма трябваше да се играе в петък, бе пренасрочен за 30 октомври (сряда) от 18:30 ч. на стадион "Ивайло". Очаква се в следващите дни от клуба да обявят кога ще бъдат пуснати билетите в предварителна продажба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти