В Испания: Лудогорец е най-страховитият съперник в групата

В Испания: Лудогорец е най-страховитият съперник в групата

Испанското издание "Марка" публикува материал по повод днешния мач от третия кръг в груповата фаза на ЛЕ между Лудогорец и Еспаньол. Медията нарича разградчани "най-страховитият съперник в групата" и припомня, че българският тим е отбелязал най-много голове от всички отбори в груповата фаза на турнира.

"Еспаньол го чака труден тест в България. Особено за отбраната. Лудогорец е най-резултатният отбор във всички групи на Лига Европа със своите 8 гола - 5 срещу ЦСКА (Москва) и 3 срещу Ференцварош. Кешеру е с 3 попадения, Форстър и Лукоки - с по 2, а Вандерсон - с 1. Проблемите в защитата на Еспаньол са видими. До момента каталунците са допуснали 15 гола в Ла Лига, като в цялото първенство само Бетис е с повече инкасирани попадения - 19.

В Лига Европа числата са много по-добри - само един допуснат гол от Ференцварош. Но ако Еспаньол иска победата в Разград, трябва да се подобри. Лудогорец е най-страховитият съперник в групата. Въпреки че на хартия той не е бил фаворит, българите налагат своята воля. Те са на първо място, следват Еспаньол, Ференцварош са трети и ЦСКА (Москва)", пише "Марка".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти