Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Юнайтед договори 16-годишен испански голаджия

Юнайтед договори 16-годишен испански голаджия

Манчестър Юнайтед постигна споразумение със Сарагоса за трансфера на испанския вундеркинд Матео Мехия. Според информациите в Англия "червените дяволи" ще платят за талантливия нападател 130 000 паунда. Мехия е привлякъл вниманието на английския клуб с 60-те гола, които отбеляза за отбора на Сарагоса до 18 години през миналия сезон.

Още през юни Манчестър Юнайтед се опита да договори Мехия. Самият играч тренира на Карингтън от юли, но едва сега двата клуба се споразумяха помежду си, което означава, че при тези обстоятелства няма нужда УЕФА да се намесва допълнително. Първоначално Сарагоса отказа да пусне таланта си, но в крайна сметка упоритостта на "червените дяволи" бе възнаградена. Интерес към Мехия е имало и от страна на Реал Мадрид. Тъй като играчът все още не е имал професионален договор със Сарагоса, той е имал правото сам да преговаря с чуждестранен клуб и е избрал предложението на Манчестър Юнайтед.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти