Гледай на живо

На живо: Вижте как разрушават стадион "Българска армия"

Локо (София) удари пряк конкурент за баражите (снимки+видео)

Локомотив (София) забрави набързо поражението от Септември (София) с успех над коравия тим на Литекс. Днес столичните “железничари” победиха ловчанлии на стадион “Локомотив” с минималното 1:0 и продължават борбата си за влизане в Топ 3 на Втора лига. Единственото попадение отбеляза бразилецът Шоко (25) с техничен удар.

44 Локомотив (София) - Литекс
В 25-ата минута Локомотив (София) поведе в резултата с гол на бразилския защитник Шоко. Бившият футболист на Лудогорец получи пас в дълбочина зад гърба на защитата от Илиян Стефанов, освободи се и излязъл очи в очи с вратаря Петър Петров, вкара топката технично във вратата. В 28-ата минута Светослав Диков отклони топката към Шоко, а бразилецът стреля покрай вратата. В 52-ата минута Тонислав Йорданов можеше да отбележи страхотен гол с удар от въздуха от сериозна дистанция.
Талантът намери топката много добре, но ударът му премина покрай вратата за радост на вратаря Василев. В 58-ата минута гостите от Литекс имаха претенции, че Семерджиев е играл с ръка в наказателното поле след центриране от ъглов удар. Действително бранителят игра с ръка, главният съдия прецени, че играта е неволна и няма основание да посочи бялата точка. В 61-ата минута Петър Петров се отчете с брилянтна намеса при удар на Илиян Стефанов, който бе насочен застрашително в горния десен ъгъл.
В 68-ата минута Мартин Василев изчисти топката от голлинията след удар с глава на Александър Аспарухов от няколко метра. Топката бе докосната от вратаря Ивайло Василев, но се насочи бавно към вратата, а там Мартин Василев изчисти в корнер. В 83-ата минута и пред Локо (София) се откри добра възможност за гол, но ударът на Неманя Иванов с глава прелетя над напречната греда.
44 Локомотив (София) - Литекс

Така Локомотив записа нов успех от началото на сезона срещу директен конкурент за влизане в Топ 3. В следващия кръг футболистите на Младен Додич ще гостуват на Черноморец (Балчик), а Литекс приема Спартак (Плевен).

ЛОКОМОТИВ (СФ) - ЛИТЕКС 1:0

1:0 Шоко (25)

ЛОКОМОТИВ:

Василев, Да Силва, Василев, Орачев, Иванов, Семерджиев, Да Соуса, Том, Стефанов, Диков, Вачев

ЛИТЕКС:

Петров, Мицаков, Минков, Иван Иванов, Ганев, Димитров, Георги Иванов, Капитанов, Йорданов, Митрев, Аспарухов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти