Селтик прониза Лацио с гол в 89-ата (видео)

Селтик прониза Лацио с гол в 89-ата (видео)
Селтик продължава уверено да е лидер в група “Е” на Лига Европа, след като в среща от третия кръг пребори Лацио с 2:1 на “Паркхед”. По същото време ЧФР (Клуж) надви Рен с 1:0 като гост. Така шотландците и румънците се радват на добра преднина по средата на битката.



“Детелините” се възползваха от пропуските на “орлите” и извоюваха успеха. Освен всичко това беше символично наказание за ултрасите на Лацио, които преди мача направиха лошо впечатление из Глазгоу с фашистки поздрави.

Италианският отбор поведе в 40-ата минута чрез Мануел Ладзари. В 65-ата минута римляните бяха на крачка от втори гол, но изстрелът на Хоакин Корея се отби в гредата.

Само две минути по-късно Райън Кристи изравни. Последваха пропуски на Марко Пароло и Чиро Имобиле, за да дойде 89-ата минута, в която Кристофът Жюлиен надскочи всички и заби топката с глава в мрежата за 2:1.


СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА ПО МИНУТА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти