Уулвс обърна Слован и Божиков в Братислава (видео)

Уулвс обърна Слован и Божиков в Братислава (видео)

Отборът на Уулвърхамптън постигна втората си победа в група "К" на Лига Европа. Това се случи в гостуването на Слован (Братислава) от третия кръг. Англичаните се наложиха с 2:1 след обрат в столицата на Словакия. Цял мач за домакините записа капитанът Васил Божиков.

Слован пръв взе преднина в резултата. В 11-ата минута Анрдаж Шпорар бе изведен на скорост и с удар в близкия ъгъл на вратата бе точен за 1:0.

През второто полувреме обаче гостите успяха да направят обрат. В 58-ата минута Саис стреля от дистанция, топката рикошира в защитник и излъга вратаря за 1:1.

В 64-ата минута Уулвърхамптън получи дузпа за изблъскване в гръб срещу Раул Хименес, който сам изпълни наказателния удар и бе точен за 1:2.

В 87-ата минута англичаните останаха с човек по-малко, след като Диего Жота получи втори жълт и червен картон за грубо нарушение. Слован обаче нямаше много време да се възползва от численото си предимство и не успя да стигне поне до изравняване в края.

Така Уулвърхамптън вече е с 6 точки на 2-ото място в групата. Слован пък падна на 3-ата позиция с 4 спечелени точки.

Слован - Уулвърхамптън 1:2
1:0 Шпорар (11)
1:1 Саис (58)
1:2 Хименес (64-дузпа)

МИНУТА ПО МИНУТА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти