Урал си тръгна с точка от Казан (видео)

Урал си тръгна с точка от Казан (видео)

14-ият кръг в руската Премиер лига започна с нулево равенство между Рубин и Урал. Николай Димитров този път беше резерва за гостите от Екатеринбург, които се изкачиха на шесто място в класирането. Българският халф се появи през второто полувреме, а най-чистите положения за неговия тим пропусна Ерик Бикфалви.

Началото на мача беше предпазливо и чак в средата на полувремето публиката видя голова ситуация. След рикошет топката се озова в непокрития Александър Ташаев и крилото на Рубин веднага стреля, но ударът му беше блокиран от Денис Кулаков. Веднага след това шанс се откри и пред лидера на гостите Ерик Бикфалви, но Юрий Дюпин направи важно спасяване.

Рубин привидно владееше инициативата, но за пореден път си пролича, че тимът страда от липсата на креативност. В 44-ата минута Ташаев комбинира със свободния Игор Коновалов, но той шутира над вратата. Урал предпочиташе да се брани и разчиташе на скоростни контраатаки.

Димитров замени Александър Панюков в 57-ата минута, а Урал започн по-често да поглежда към вратата на Дюпин. Отман Ел Кабир показа скорост по левия фланг и реши изненадващо да стреля в близкия ъгъл, но вратарят на Рубин внимаваше. В 67-ата минута Дюпин отново беше герой за казанци след удар от няколко метра на Бикфалви.

В 72-ата минута резервата Хвича Кварацхелия можеше да донесе победата на домакините, но Ярослав Годзюр се намеси блестящо. В края на мача не се случи нищо интересно и Рубин за четвърти пореден път не загуби, но остана в долната половина на таблицата.

В следващия кръг тимът на Роман Шаронов ще гостува на Криля Советов. Урал пък ще е домакин на Оренбург.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти