Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Цецо Соколов срещу Георги Сеганов в групите на ШЛ (видео + галерия)

Българско дерби ще има в една от групите на най-престижния евротурнир Шампионската лига. Националите Цветан Соколов и Георги Сеганов и отборите им Зенит (Казан) и Халкбанк (Анкара) ще се изправят един срещу друг в срещи от Група С на надпреварата. Това отреди жребият, част от програмата на ежегодната Европейска волейболна гала, проведена тази вечер в София. Останалите им два съперника в групата ще бъдат белгийският Грийнярд (Маасейк) и полският Ястржембски Венгел (Ястржембие-Здруй).

В Група А също ще има българско участие - чешкият шампион Ижхострой (Чешке Будейовице), с Мартин Мечкаров в състава, ще играе срещу шампиона Кучине Лубе (Чивитанова), друг италиански гранд Итас (Тренто) и турския Фенербахче (Истанбул).

20 Жребий за Шампионската лига по волейбол

В Група В са шампионът на Русия Кузбас (Кемерово), германския Берлин Рисайклинг Волей, АХ (Любляна, Словения) и друг руски тим - Факел (Новий Уренгой), воден от Камило Плачи. В Група С ще се борят вицешампионът на Италия Перуджа, полският Проджект (Варшава), френският Тур и победителят от предстоящата квалификация в средата на ноември. В Група D пък един срещу друг ще се изправят полският ЗАКСА (Кенджежин-Кожле), германският Фридрихсхафен, белгийският Кнак (Рьозеларе) и победителят от другата квалификация.

20 Жребий за Шампионската лига по волейбол
Срещите ще започнат на 3 декември.
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти