Монако поглежда към подиума след успех над Нант

Монако поглежда към подиума след успех над Нант
Отборът на Монако остави кризата в резултатите зад гърба си, след като постигна четвърта победа в последните си пет мача и първа като гост от началото на сезона и вече е само на две точки от подиума в Лига 1.
В петък вечер монегаските се наложиха с 1:0 при гостуването на втория във временното класиране Нант в откриващия двубой на 11-ия кръг. Така играчите на треньора Леонардо Жардим вече събраха 15 точки и се изкамиха на осмата позиция.
"Канарчетата" пък са с 19 и не успяха да съкратят изоставането от лидера Пари Сен Жермен, който води с 24 и има мач по-малко. В герой за Монако на стадион "Ла Божоар" се превърна Уисам Бен Йедер, който вкара единственото попадение в мача в 22-ата минута. Френският национал, който премина в Монако от Севиля през лятото, направи за смях защитата на домакините в наказателното поле и отбеляза деветия си гол от началото на сезона в Лига 1.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти