Чорбаджийски направи асистенция и получи червен картон при разгром на ФКСБ (видео)

Чорбаджийски направи асистенция и получи червен картон при разгром на ФКСБ (видео)

Божидар Чорбаджийски получи втори червен картон в Румъния, след като беше изгонен при разгромната победа на ФКСБ над Херманщат с 4:0. Юношата на ЦСКА постепенно започна да се налага в състава на гранда от Букурещ, а днес дори направи асистенция за първия гол, но сега със сигурност ще бъде наказан.

Чорбаджийски си партнираше в Юлиан Кристеа в центъра на защитата. В 39-ата минута след центриране от корнер българинът скочи най-високо и отклони топката за Флоринел Коман, който продължи пътя й към мрежата. В самия край на полувремето самият Коман подаде на миналия за кратко през Лудогорец Адриан Попа, който покачи на 2:0.

След почивката Коман и Харлем-Еди Гнохере решиха всичко в полза на гостите. Чорабдийски получи първия си жълт картон в 74-ата минута, а в добавеното време извърши ново нарушение за картон и реферът го изгони.

ФКСБ се намира в добра форма след кошмарното начало на сезона и вече е на 5-о място с 21 точки. Начело преди останалите мачове от 13-ия кръг е ЧФР Клуж с 27 точки, пред Виторул (Констанца) с 25 и Университатя (Крайова) с 23. Четвърти е Газ Метан с 22 точки. Днес отборът направи 1:1 с новака Чиндия (Търговище), а гола вкара Серджиу Буш.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
Снимка: prosport.ro
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти