Фенове на Локо (Пд) с хубава инициатива

Фенове на Локо (Пд) с хубава инициатива

Фенове на Локомотив (Пловдив) от групата East Club организират нова страхотна инициатива. Става въпрос за боядисване на оградите, които са до входовете на стадион “Локомотив”. За целта те призовават всички, които са свързани с “черно-бялата” общност, да се включат и да направят “Лаута” още по-добре изглеждащо и подредено място за посещение.

Sportal.bg

публикува официалния текст на East Club без редакторска намеса:

"Здравейте, Локомотивци!

Ние, от East Club, искаме да ви запознаем с една инициатива, която сме подели и смятаме, че в качеството си на една от групите на Лаута, трябва да сме социално ангажирани, отговорни и дейни, когато става дума за нашия любим отбор. В тази връзка сме решили да боядисаме входа на нашия дом (става дума за оградите, които са до касите).

Инициативата ще се проведе на датите 02.11.2019 и 03.11.2019 с начален час 10:00 сутринта, като за целта сме закупили нужните консумативи – ръкавици, четки, бои и необходимите средства за това. За да бъде по-качествено и бързо изпълнението на идеята ни е нужна подкрепа, затова призоваваме всеки, който има желание и свободно време да ни помогне, нека да се присъедини към нас, за да направим нашия дом едно по-добро място за всички ни. Нека не забравяме, че ние, феновете, сме сърцето и душата на този отбор и от нас си зависи мястото, на което ходим всекидневно да е добре изглеждащо и подредено!".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти