Лион се върна към победите в Лига 1

Лион се върна към победите в Лига 1

Отборът на Лион записа домакинска победа с 2:0 над Метц в двубой от 11-ия кръг на Лига 1. По този начин “хлапетата” прекъснаха кошмарната си серия от 8 поредни мача без успех във френския елит.

Победата за Лион дойде след две попадения в рамките на 5 минути. В 28-ата Мемфис Депай направи впечатляващ пробив, който завърши с негов гол. Другият беше отбелязан от Муса Дембеле, който се разписа от дузпа в 33-ата минута. Така Лион вече е 12-и в класирането с 13 точки, докато Метц е само с две по-малко, но е на предпоследното място.

Два от другите мачове от кръга завършиха при резултат 0:0. Това се  случи между Монпелие и Анже, както и в двубоя на Реймс срещу Ним. Страсбург обаче надделя с 1:0 над Ница с гол на Адриен Томасон в 23-ата минута. Пол Ласне (49’) и Денис Бен (52’) пък осигуриха победата за Брест с 2:0 срещу Дижон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти