Бешикташ повали Галатасарай (видео)

Бешикташ повали Галатасарай (видео)

Бешикташ продължи възходящото си представяне в турското първенство с победа в истанбулското дерби срещу Галатасарай. "Черните орли" се наложиха с 1:0 ан своя "Водафон Арена" и вече са на осмо място в класирането с актив от 12 точки - една по-малко от Галатасарай.

Единственото попадение в мача вкара Мехмет Умут Наир с глава в 69-ата минута. Бившият футболист на Бурсаспор се възползва от перфектно центриране на Джанер Еркин и не остави шансове на Фернандо Муслера.

В средата на седмицата и двата тима имаха мачове в евротурнирите, но ги загубиха - Галатасарай с 0:1 от Реал Мадрид в Шампионската лига, а Бешикташ с 1:2 от Брага в Лига Европа.

Райън Бабел се изправи срещу бившия си отбор и беше сред най-активните в редиците на гостите. Флорин Андоне също създаде доста неприятности на защитата на Бешикташ, но в средата ан първото полувреме "черните орли" изравниха играта и на свой ред организираха няколко опасни атаки към вратата, пазена от Лорис Кариус.

След почивката Бешикташ използва едно от малкото чисти положения в двубоя и поведе, а гостите така и не можаха да отговорят подобаващо.

Начело в турската Сюпер Лиг е Аланияспор с 18 точки, пред Фенербахче със 17 и Йени Малатияспор с 16.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти