Изпадащ препъна Волфсбург за първото място (видео)

Изпадащ препъна Волфсбург за първото място (видео)
Волфсбург пропиля отлична възможност да излезе начело в Бундеслигата, след като завърши 0:0 със слабака Аугсбург у дома в среща от 9-ия кръг. С тази точка “вълците” заемат трето място преди последния мач от кръга. Освен това тимът продължава единствен в първенството да няма загуба.

Само преди три дни Волфсбург имаше тежък двубой в Лига Европа срещу Гент, където водеше с 2:0 като гост, но в крайна сметка допусна изравняване. Със сигурност умората си каза думата, защото днес съставът от “Фолксваген Арена” не показа нужната агресия и не съумя да пречупи защитата на баварците, които са в зоната на изпадащите и се борят за всяка точка.

Домакините успяха да реализират в 84-ата минута чрез Жоао Виктор, но след консултация на рефера с ВАР попадението не беше зачетено заради засада на бразилеца.

В сряда Волфсбург посреща РБ (Лайпциг) в един от най-интересните мачове от втория кръг за Купата на Германия, след което през уикенда ще гостува на Борусия (Дортмунд).

Аугсбург пък няма победа от средата на септември и засега е само пред Падерборн 07.


МИНУТА ПО МИНУТА 
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти