След като спечели в Разград, Еспаньол триумфира и във Валенсия (видео)

Отборът на Еспаньол записа втора поредна победа за четири дни, след като днес спечели с 1:0 гостуването си на Леванте. В четвъртък вечер “папагалчетата” надвиха Лудогорец. Днес Бернардо се разписа в 38-ата минута и отлепи барселонци от последната 20-а позиция в подреждането.

Гостите от Барселона изиграха силно първо полувреме, след което заслужено се оттеглиха с преднина. В шестата минута стражът на “папагалчетата” Диего Лопес се разтегна и спаси след пряк свободен удар на Хосе Кампаня. В 25-ата Сержи Дардер беше близо до попадение, но Рубен Везо блокира с тяло. В 37-ата “бяло-сините” нацелиха греда. Факундо Ферейра изскочи сам срещу вратаря и сантиметри не му достигнаха за гол. В 39-ата Бернандо откри резултата, след като се позиционира добре на първа греда при корнер и отклони полувисока топка - 0:1. Видеоповторението не показа игра с ръка въпреки съмненията.
В 57-ата Педро Моралес поиска дузпа, притиснат от трима съперници. Съдията не реагира. Валенсианският тим търсеше начини за изравнителен гол, но трудно създаваше нещо интересно в предни позиции. В 86-ата “жабчетата” имаха двойна възможност, но така и не стигнаха до удар.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти