Солскяер: Не обръщам внимание на критиките в медиите

Солскяер: Не обръщам внимание на критиките в медиите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че не се вълнува от негативните оценки за работата му в медиите. Снощи “червените дяволи” се наложиха с 3:1 като гост на Норич, а Солскяер призна, че едната от двете дузпи в полза на неговия отбор е била отсъдена неправилно.

“И мен ме боли от факта, че резултатите ни до момента не са такива каквито искаме, но не обръщам внимание на това какво пишат медиите. Всеки може да има свое мнение и не е моя работа да коментирам критиките”, заяви Солскяер.

“Изпращаме добра седмица. Тя започна със силно представяне срещу Ливърпул, а после постигнахме две победи далеч от дома, което със сигурност е положително за самочувствието на футболисите. Радвам се, че Антони Марсиал вкара толкова хубав гол. Можехме да отбележим и повече попадения. Не ми се говори за ВАР. Според мен и двете дузпи трябваше да бъдат изпълнени повторно, защото вратарят на домакините стоеше на метър пред голлинията. ВАР има за цел да помага, но когато едно решение се бави толкова дълго, както беше в ситуацията с първата дузпа, значи нещо не е както трябва и дузпата е отсъдена неправилно”, обясни норвежецът.

Освен Марсиал, Солскяер похвали и Маркъс Рашфорд, който също като французина пропусна дузпа, но успя дя се разпише в хода на мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти