Капитанът на Арсенал напсува феновете (видео)

Капитанът на Арсенал напсува феновете (видео)

Неделният ден донесе ново разочарование за феновете на Арсенал. След загубата от новака Шефилд Юнайтед в предишния кръг, “артилеристите” не успяха да победят и Кристъл Палас, макар че още в 9-ата минута водеха с 2:0. Не само резултата, но и поведението на капитана Гранит Джака вбеси привържениците. При смяната си в 61-ата минута халфът си позволи да напсува запалянковците, а реакцията му беше уловена от камерите.

Джака се ядоса не толкова защото Унай Емери го извади от игра, а защото от трибуните приеха с одобрителни възгласи решението на треньора. Швейцарският национал напусна терена без изобщо да бърза, което само накара феновете да го освиркват още по-бурно. Джака им отвърна с иронични жестове и нецензурни реплики, след което демонстративно свали фланелката си и се скри в тунела.

“Искам да остана спокоен, но той наистина сгреши. Не трябваше да реагира по този начин. Ще обсъдим случилото се вътре в отбора”, коментира лаконично след двубоя Емери.

Арсенал е на 5-о място в класирането с актив от 16 точки - с 4 по-малко от четвъртия Челси. В следващия кръг “топчиите” ще приемат Уулвърхамптън.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти