Румениге обясни решението за махането на треньора

Румениге обясни решението за махането на треньора

Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге излезе с обръщение във връзка с решението на клуба да се раздели с Нико Ковач. Треньорът напусна поста си след тежката загуба с 1:5 от Айнтрахт (Франкфурт). Бившият футболист на тима оставя баварците на 4 точки от върха в Бундеслигата и на първа позиция в групата им в Шампионската лига. Временно за треньор беше назначен Ханзи Флик, който досега беше в щаба на Ковач.

“Играта и резултатите на отбора през последните седмици не оправдаха очакванията - се казва в становището на Румениге. - Предстои ни важна седмица, като в сряда приемаме Олимпиакос в ШЛ. Искаме да спечелим в тази среща, за да си гарантираме продължаването напред. В събота пък идва германското класико срещу Борусия (Дортмунд) - също толкова важен двубой, който също трябва да бъде спечелен. Вярваме в качествата на Ханзи Флик и смятам, че той е точният човек в този момент.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички