Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Зрителите на Канело - Ковальов гледат UFC 244 в залата

Зрителите на Канело - Ковальов гледат UFC 244 в залата
Две големи битки се проведоха през изминалия уикенд в една вечер.
В Ню Йорк UFC 244 изправи един срещу друг Нейт Диас и Хорхе Масвидал в двубой за титлата за "Най-гадното копеле", а по същото време в Лас Вегас течеше боксовата галавечер с главно събитие Канело Алварес срещу Сергей Ковальов.
Президентът на UFC, Дейна Уайт беше споделил, че ще е лудост организаторите от Golde Boy Promotions да се надпреварват за зрителски интерес с тях.
В крайна сметка от DAZN са намерили решение и са синхронизирали така нещата, че главната битка между Ковальов и Алварез да започне след като приключи главното събитие на UFC 244.
Но не само това...
Президентът на UFC споделя, че е получил обаждане от залата MGM Grand, откъдето са го помолили да му изпрати сигнал, за да излъчат на живо по екраните над боксовия ринг срещата между Масвидал и Диас.

"Седяхме си и гледахме срещите, когато от MGM се обадиха и казаха 'Знаем, че сте преполовили подглавната си среща," сподели Уайт. "Хората полудяват тук - може ли да им покажем битката с Диаз в MGM?" 'И аз си казах 'Леле, това е лудница и става все по-откачено с всяка минута'. Разбира се, съгласихме се и го направихме."
mma.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти