Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Берое стартира продажбата на билети за мача с Арда

Берое стартира продажбата на билети за мача с Арда

ПФК Берое пусна в продажба билетите за домакинството си на Арда (Кърджали). Срещата е насрочена за 10 ноември от 12:45 ч. на стадион "Берое".

Този сезон няма да има промяна в цената на билетите и те остават по приложената за миналата кампания схема. Цената в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лв. (от днес до събота), а в деня на съответната среща от касите пред стадиона билетът ще струва 8 лв.

Билетите за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за деца!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билети за срещата се продават и в Официалния фен магазин на "Берое", който се намира на стадиона под Аязмото. Магазинът работи от вторник до събота (14:30 – 19 ч.). Почивни дни – неделя и понеделник.

От клуба съветват всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!!!

Местата, посочени на билета няма да се спазват!

Входът за деца до 12 години е свободен.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти