Манджукич отново гледа към Байерн

Манджукич отново гледа към Байерн

Бъдещето на Марио Манджукич продължава да бъде доста несигурно. 33-гозишният нападател със сигурност няма да остане в Ювентус, тъй като не влиза в плановете на треньора Маурицио Сари. Хърватинът има различни оферти за продължаване на кариерата си, като той е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед, Севиля, както и в отбор от Катар. Самият футболист обаче се надява да се завърне в бившия си клуб Байерн (Мюнхен).

Преди време имаше информации за интерес на баварците към хърватина, но до оферта така и не се стигна. Ветеранът, който изкара два сезона на “Алианц Арена” и има 33 гола в 54 мача в Бундеслигата за мюнхенци, се надява интересът да се възобнови, особено след раздялата с треньора Нико Ковач.

Марио пристигна в Ювентус през лятото на 2015 година от Атлетико Мадрид срещу 19 милиона евро. До момента той има 44 гола в 162 мача за “Старата госпожа”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти