Дани Милушев: Има интерес към волейбола в Русе

Дани Милушев: Има интерес към волейбола в Русе

Отборът на Дунав (Русе) продължава да е приятната изненада в първенството на Суперлигата при мъжете, като реди успех след успех. След като преклони ЦСКА с 3:2 гейма преди седмица, в четвъртия кръг, волейболистите на Русе надиграха като домакини и Пирин (Разлог) с 3:2 гейма след пълен обрат и записаха трета победа в елита. Страхотното представяне пък ги изкачи на четвърто място във временното класирането и ги нареди сред най-добрите в елита. Играещият  треньор на Дунав Дани Милушев бе много доволен от изявите на своя тим, а ето какво каза той за BGvolleyball.com след успеха:

„Играем добре и съм много доволен от този факт. Въпреки че, честно казано от две години Пирин не са фактор в Суперлигата. Като цяло смятам, че другите отбори ни подценяват, което пък за нас е добре. Повечето смятат, че като нямаме звездна селекция и сме някаква боксова круша. Така се случи и в този мач. Волейболистите на Пирин ни подцениха, поведоха с 2:0 гейма и решиха, че мачът е свършил и се отпуснаха. Изключително съм щастлив, че в този момент момчетата се вдигнаха и успяха да повалят съперника. Показахме, че можем да се борим, че имаме сили и воля да правим пълен обрат. Като цяло показахме, че сме боеспособен отбор."

"Искам да благодаря на публиката за подкрепата, залата беше пълна. Има интерес към волейбола в Русе и смятам, че с нашите изяви радваме феновете. Ще продължим да се борим и се надяваме все повече хора в Русе да ни подкрепят и да се запалят по волейбола. Силно се надявам това да не е само началото, а да продължим уверено и успешно и занапред.“

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти