Шеф на Лудогорец: Имаме сили за добър резултат в Испания, не искаме играчи на Левски (видео)

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред репортери във Варна преди заминаването на "орлите" за Испания. Утре те ще мерят сили с Еспаньол в Лига Европа. Ето какво каза шефът на шампионите:

85 Лудогорец - Еспаньол

"Много поуки може да сме си взели, но основната е, че играем срещу отбор, който е спечелил квота за евротурнирите в едно от най-силните първенства в света. Имаше нагласа, че едва ли не Лудогорец задължително трябва да бие Еспаньол, и то с разлика, което е доста заблуждаващо - знаем какъв отбор е Еспаньол. Наясно сме, че се изправяме срещу такъв отбор. Свикнали сме към Лудогорец да има сериозни очаквания, защото през годините се надигравахме като равен с равен с доста сериозни отбори. Амбицията при нас я има, можем да постигнем добър резултат, правили сме го много пъти, защо да не го направим и сега.

Мисля, че имаме сили да продължим напред в турнира, с оглед на показаните игри до момента. Няма как европейските мачове да ни разсеят в първенството, ние сме традиционен участник. През тази година ще е по-заплетена битката за титлата, казах го вече. Рано е да отписваме който и да е опонент. С интерес прочетох във вестниците, че имаме интерес към футболисти на Левски. На мен не ми е известно нещо подобно, свикнал съм да чета какви ли не спекулации, не се учудвам. Нямаме интерес към никой от футболистите на Левски".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти