Ливърпул и Манчестър Сити излизат на "Анфийлд" в гладиаторска битка - букмейкър със специално предложение

Ливърпул и Манчестър Сити излизат на "Анфийлд" в гладиаторска битка - букмейкър със специално предложение
Двата големи претенденти за титлата в Премиър лийг - Ливърпул и Манчестър Сити, излизат един срещу друг на "Анфийлд" в голямото дерби от 12-ия кръг на английския шампионат. Двубоят е на 10 ноември, неделя, от 18:30 часа. За да бъде още по-интересно преживяването за феновете, международният букмейкър bwin предоставя специална оферта за големия мач -  коефициент 50 при залог на любимия отбор.
Мърсисайдци са лидери във временното класиране с аванс от шест точки пред шампионите. Двата тима, които водят изключително ожесточена битка за титлата вече втори сезон, имаха много драматични мачове в миналия кръг. Манчестър Сити изоставаше у дома от Саутхамптън, но успя да стигне до пълен обрат в 86-ата минута. В същия момент Ливърпул губеше с 0:1 от Астън Вила като гост. За секунди феновете на "гражданите" си помислиха, че любимият им отбор вече е само на три точки зад Ливърпул, но тимът на Юрген Клоп за пореден път показа характер и стигна до пълен обрат след голове в 87-ата и 94-тата минута.
Ливърпул и Манчестър Сити вече играха помежду си в самото начало на сезона, когато се срещнаха за "Къмюнити Шийлд". Този двубой завърши 1:1 в редовното време, след което "гражданите" надделяха с дузпи. Сега обаче залогът е много по-голям.
ВХОД КЪМ ОФЕРТАТА!
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти