Шеф в Дунав: Касата на клуба е празна, търсим пари за лагер и за пътуването за София

Шеф в Дунав: Касата на клуба е празна, търсим пари за лагер и за пътуването за София

Изпълнителният директор на Дунав Русе Огнян Цветанов говори днес пред медиите за финансовото състояние на клуба.

75 Левски - Дунав

 

„След оттеглянето на доктор Симеонов финансовото състояние на отбора не е никак добро. В момента футболистите имат да получават по една заплата, след една седмица те ще станат две, както и две премии”, заяви Цветанов.

„Към държавата за момента нямаме никакви задължения, всички данъци и осигуровки на футболистите са платени”, добави още шефът в Дунав.

„С треньора на отбора Людмил Киров полагаме огромни усилия, той повече от мен, защото е постоянно с тях. Наистина е много трудно да се мотивират футболистите при положение, че не са получили заплати. Целта ни е да ги накараме да мислят само за футбол, но в такава ситуация наистина е много трудно. Надявам се че ще продължат  да тренират, очаква ни хубав мач с Царско село. Среща, която можем да спечелим, и се надявам до тогава да продължат тренировъчния процес, както и да се явим в понеделник на мача без да има затруднения”, сподели още Огнян Цветанов.

„Касата на клуба е празна в момента. Търсим пари за лагер и за пътуването за София. Трябва да се отиде ден по-рано и да се спи там. Надяваме се да намерим пари да преспим там и да изиграем мача", това заяви финансовият директор на Дунав Русе.

"Канал 3"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти