Кайл Уокър: Често се шегувам с вратарите

Кайл Уокър: Често се шегувам с вратарите
Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър се превърна в един от героите на вечерта в Шампионската лига, след като влезе в ролята на вратар в заключителните минути на двубоя срещу Аталанта в Милано (1:1).
Това с наложи след като резервата Клаудио Браво получи червен картон, а Джосеп Гуардиола не разполагаше с трети вратар на резервната скамейка. Уокър е справи със задълженията си, като направи няколко спасявания, включително и удар на Руслан Малиновски от фаул. След мача Уокър беше един от най-търсените събеседници.
“Знаете, че обичам често да си правя шеги с вратарите на тренировки, но днес разбрах колко трудно е понякога да се уловят някои топки от първи опит. Пристигнахме в Милано за трите точки, но и равенството е добре за нас”, коментира Уокър.
След изиграването на двубоите от четвъртия кръг Сити води с 10 точки, следван от Шахтьор Донецк и Динамо Загреб с по 5, а Аталанта е на последното място с 1.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти