Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Йоел Ромеро: Адесаня се отказа от двубой срещу мен

Йоел Ромеро: Адесаня се отказа от двубой срещу мен

След като Пауло Коста разкъса бицепса си и стана ясно, че се нуждае от операция, феновете се чудеха какво следва за Израел Адесаня. Няма ясни претенденти, които да се възползват от ситуацията. Йоел Ромеро, обаче, който има две поредни загуби (от Робърт Уитакър и Пауло Коста), поиска да се бие срещу Адесаня.

Кубинския олимпиец използва Instagram, за да се обърне към феновете и да поясни, че Адесаня се е отказал от потенциалната битка с него.

Въпреки че Ромеро не е печелил от февруари 2018 година, той все още е смятан за един от най-опасните бойци в средната дивизия на UFC. Уменията му по борба могат да представляват сериозно предизвикателство за Адесаня, но бой между тях може и да не се случи, ако 42-годишния състезател не спечели победа от топ претендент в категорията.

Междувременно Адесаня победи чрез TKO Робърт Уиткакър и отмъкна титлата в средната категория по време на UFC 243. 30-годишният боец има 18 победи и 0 загуби, а 7 от тях са в Октагона на най-голямата ММА организация в света.  Новата звезда на UFC има победи над атлети като Келвин Гастелъм, Андерсън Силва, Дерек Брънсън, и Брад Таварес.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти