Рамзи призна: Извиних се на Кристиано

Рамзи призна: Извиних се на Кристиано

Халфът на Ювентус Аарън Рамзи призна, че се е извинил на голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо за "откраднатия" гол в самото начало на вчерашния двубой с Локомотив (Москва). "Бианконерите" поведоха още в 4-тата минута  когато след пряк свободен удар на португалеца вратарят Гилерме изпусна топката, която мина между краката му, а Рамзи я добута във вратата от голлинията и така попадението беше записано на неговото име. Впоследствие в социалните мрежи се появиха доста снимки и клипове, показващи, че CR7 не е останал особено доволен от ситуацията. Рамзи разкри, че след мача двамата са говорили и той се е извинил на съотборника си. 

"Мислех, че вратарят е много по-близо до мен и има шанс да се върне, да се хвърли отново и може би да изчисти топката. Инстинктът ми взе връх, за да бъда сигурен, че топката ще премине голлинията. Извиних се на Кристиано", заяви Рамзи. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти