Сент Етиен изпусна победата в Украйна

Сент Етиен пропусна да си тръгне с три точки от Украйна. Французите водеха с 2:0 при гостуването си на Олександрия в 72-ата минута, но домакините успяха да стигнат до крайното 2:2 с два гола в края.

Гостите първо стигнаха до добра ситуация пред вратата на съперника, но след това вратарят им Руфие трябваше на два пъти да се намесва решително, за да не се стигне до гол във вратата му. В 24-ата минута Хазри откри резултата от дузпа, отсъдена за нарушение срещу него. На домакините им трябваше малко време, но постепенно те се оттърсиха от лошия развой и отново тръгнаха напред.

Влезлият като резерва Камара удвои аванса на Сент Етиен в 72-ата минута и тимът на Клод Пюел вече виждаше трите точки. Безбородко, който влезе като резерва, успя да върне надеждите на украинците шест минути преди края. Домакините натиснаха, създадоха още положения и в 91-ата минута друга резерва - Задерака, успя да изравни, като стреля през куп играчи.

ОЛЕКСАНДРИЯ - СЕНТ ЕТИЕН 2:2

0:1

- Хазри (24-д)

0:2

- Камара (72)

1:2

- Безбородко (84)

2:2

- Задерака (91)

СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички