Кариус пусна нови три гола

Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус, който играе като преотстъпен в Бешикташ, допусна три гола при гостуването на турския гранд на Спортинг Брага с 1:3 в мач от група К на Лига Европа. След този успех португалците продължават да са лидер в групата и почти сигурно ще е в следващата фаза. Бешикташ пък записа четвърта поредна загуба.

Домакините поведоха след удар с глава на Паулиньо, но допуснаха изравняване след половин час игра. Нападателят на Спортинг изведе тима си напред преди почивката. В 44-ата минута Жеремайн Ленс получи червен картон за нарушение срещу Палиня и това значително намали шансовете на турците за обрат.

През втората част португалците логично имаха предимство, като Кариус имаше няколко добри спасявания. Гостите дори стигнаха до положения за изравняване, но в 81-ата минута Едуардо се разписа за 3:1 и подсигури победата на домакините.

СПОРТИНГ БРАГА - БЕШИКТАШ 3:1

1:0

- Паулиньо (14)

1:1

- Бойд (29)

2:1

- Паулиньо (27)

3:1

- Едуардо (81)

СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти