Гончаренко: Разочаровани сме, но не сме се предали

Гончаренко: Разочаровани сме, но не сме се предали

Старши треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко беше много разочарован след нулевото равенство срещу Ференцварош. За пореден път руският тим пропусна много положения пред противниковата врата и не успя да запише първа победа в Лига Европа. “Армейците” са последни в групата, в която е и Лудогорец, но все още имат нищожни шансове за второто място.

“Много искахме да сложим край на негативната серия и да запишем победа. Играем на приливи и отливи. Отново не реализирахме положенията си. Бяхме нервни, не рискувахме достатъчно. Можехме да атакуваме по-бързо, а не да държим топката и да чакаме. Има подобрение в играта ни в дефанзивен план, но правим прекалено много пропуски. Не се съмнявайте, че до последно ще се стремим да прескочим групата, колкото и малки да са шансовете ни”, заяви Гончаренко.

Наставникът на Ференцварош Серхий Ребров сякаш беше по-доволен от равенството. Унгарците обаче останаха на трето място, на точка след Лудогорец.

“Труден мач, занехме срещу колко силен отбор играем. Бяхме анализирали предишния мач и този път внимавахме повече в защита. Заслужихме точката, а можехме и да победим. Съзнателно дадохме инициативата на съперника и се опитахме да вкараме на контраатака. Шансовете ни? Отборът не е играл в групова фаза на евротурнирите от 15 години! Концентрираме се поотделно за всеки следващ мач, а не мислим колко точки ще съберем. Мисля, че феновете ни останаха доволни от старанието и себераздаването на отбора”, сподели Ребров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички