Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Мариян Огнянов може да подсили Дунав

Мариян Огнянов може да подсили Дунав

Халфът Мариян Огнянов може да подсили Дунав. 31-годишният футболист е свободен агент, след като за последно бе част от състава на ЦСКА 1948, който го освободи. Роденият в Лом играч чака предложения от чужбина, но такива засега няма и в крайна сметка той може да заиграе в русенския клуб. Последната дума ще има треньорът на “драконите” Людмил Киров.

Огнянов игра за ЦСКА 1948 през миналия сезон и записа 19 мача и 2 гола във Втора лига. Както е известно, той изгря на небосклона с екипа на Левски, но най-силните му мачове бяха с екипа на Ботев (Пловдив). Мацата е играл още за Беласица, Нефтохимик и Черно море. Той има 32 мача и 9 гола в евротурнирите и един двубой за националния отбор.

С оглед възможността заради тежкото финансово положение доста футболисти да напуснат Дунав евентуално подсилване с нови попълнения ще е наложително, за да продължи отборът участие в елита.

“Тема Спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички