Касъмпаша дебне двама титуляри на Лудогорец

Касъмпаша дебне двама титуляри на Лудогорец

Един от стабилните турски отбори в последните години - Касъмпаша, има сериозен интрес не към един, а към двама играчи на Лудогорец, пише “Меридиан Мач”. Става дума за халфа Анисе Абел и крилото Джоди Лукоки. Двамата африканци, които отгоре на всичко са най-добри приятели, са обект на желание за отбора, в който играе родният национал Страхил Попов от много време, и се предполага, че оферта за тях ще бъде пратена през зимата. Хора на клуба от Истанбул следят Лукоки още от миналия сезон и през лятото имаха възможност да го вземат. Трансфер обаче не се осъществи. Анисе пък е впечатлил турците с изявите си в турнира за Купата на Африка, където Мадагаскар достигна до 1/4-финалите.

Дуото продължи със силните си изяви и през есента. Анисе е сред фаворитите на Станислав Генчев в средата на терена, докато Лукоки впечатли с голове срещу ЦСКА (Москва) и Ференцварош. Абел, който е бивш футболист на ЦСКА-София и Ботев (Пловдив), вече е капитан на Мадагаскар, докато миналият през Аякс Джоди, отново е национал на ДР Конго, което е сериозен атестат за класата им.

Ясно е, че Лудогорец би поискал повече от сериозна сума за двамата си основни футболисти. Още повече, че към тях има интерес и от други клубове.

Понастоящем Касъмпаша заема незавидното 11-о място с актив от само 12 точки от 10 кръга. Точно това е причината треньорът Кемал Йоздеш да иска сериозно подсилване на своя състав.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти