Лампард е мениджър на месеца, Варди е №1 при играчите

Лампард е мениджър на месеца, Варди е №1 при играчите

Мениджърът на Челси Франк Лампард бе избран за треньор на месец октомври в Премиър лийг, след като воденият от него отбор постигна три победи в този период - над Саутхамптън, Нюкасъл и Бърнли. Това е първо такова отличие на бившия играч на Челси в треньорската му кариера. Лампард изпревари Юрген Клоп, който спечели наградата за първите два месеца от новия сезон, Греъм Потър, Брендън Роджърс и Дийн Смит. 

"Спечелването на подобна индивидуална награда е перфектният момент да оценя подобаващо щаба, който работи толкова усилено по време на предсезонната подготовка, както и играчите, които се представят много добре. Радвам се за всички тях", заяви Лампард. 

Нападателят на Лестър Джейми Варди пък спечели наградата за играч на месец октомври, след като отбеляза четири гола в трите мача на "лисиците" в Премиър лийг. За него това е четвърто подобно отличие. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти