Конте се разкая: Вярвам на момчетата си

Конте се разкая: Вярвам на момчетата си
Мениджърът на Интер Антонио Конте разясни, че тирадата му след загубата от Борусия Дортмунд с 3:2 в група F от Шампионската лига е била само конструктивна и не е имала за цел да критикува.
"Това беше изказване след напрегнат мач. Беше с конструктивна цел. Направихме някои грешки, но не исках да соча никого. Не знам дали управителният съвет ме е разбрал, но аз съм тук, за да променя това, което се случва на този клуб в последните девет години. Правим всичко, за да усъвършенстваме себе си. Можем и по-добре, защото ние сме Интер. Директорите са първите, които могат да забележат, ако нещо е можело да бъде по-добре", коментира Конте по време на пресконференцията преди срещата с Верона от Серия "А".
Конте: Бесен съм, нямаме хора
Конте: Бесен съм, нямаме хора

"Трябва да подходим конструктивно и да внимаваме повече в някои определени ситуации, но аз имам вяра в моите играчи. Те правят невероятни неща и оставят душите си на терена. В бъдеще могат да постигнат големи неща и да вдигнат още нивото. Извинявам се, ако някой е почувствал, че греша с коментарите си понякога, но винаги зад думите ми има стратегия".

Колкото до срещата с Верона, бившият мениджър на Ювентус подчерта, че няма да е лесно. "Отбелязахме 30 гола, но и допуснахме повече от очакваното. Необходимо е да поработим върху това".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти