Илиан: Бяхме по-добри отвсякъде, дано късметът се обърне

Наставникът на Черно море Илиан Илиев призова късмета да се обърне в полза на "моряците". Специалистът говори след загубата с 0:1 от Етър във Велико Търново.

"Надяваме се късметът да се обърне за нас. Днес бяхме по-добри отвсякъде, успяха да ни излъжат. В много от мачовете държим топката, но не успяваме да победим, това не е добре психологически. Играхме, създавахме ситуации, днес завършихме мача с четирима юноши от школата. Оставаше само да влезе голът, не е приятно да загубим трети мач, заслужавахме повече, но това не ни дава точки. Ще тренираме сега в паузата. Искаме да играем мача така, че ние да го водим. Още не сме мислили за селекция. Отборът на Етър беше доста прибран. Радвам се за момчетата, които влязоха - играха като мъже. Имаме двама младежки национали. Няма да се откажем от борбата за първата шестица. Навсякъде сме показали, че можем да играем футбол срещу всеки. На теория можеше да сме си гарантирали мястото в шестицата, но не вкарваме положенията си. Не е само до класа, майсторство, талант, но ни трябва и късмет", каза Илиев след поражението.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти