Тотнъм вади солидна оферта за Мемфис Депай

Тотнъм вади солидна оферта за Мемфис Депай

 Тотнъм е готов да извади солидна оферта за звездата на Лион Мемфис Депай. Според информация на “Мирър”, “Шпорите” са приготвили 50 милиона паунда, за да  откупят правата на холандеца.

25-годишният Депай изкара неуспешен период в Манчестър Юнайтед между 2015 и 2017 година, където стана по-известен с изявите си извън терена, отколкото на него. След това обаче той възроди кариерата си при “Хлапетата” и отново е основна част в националния отбор на Холандия под ръководството на Роналд Куман.

Отличната форма на крилото не остана незабелязана от европейските грандове. Oт Тотнъм обаче са с едни гърди пред конкуренцията за подписа му. Лондончани вече на няколко пъти са гледали изявите на Депай, включително и в мача между Лион и Бенфика в Шампионската лига. “Шпорите” са доволни от видяното и са готови да отправят официална оферта през зимата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички