Байер (Леверкузен) си тръгна с точките от Волфсбург (видео)

Байер (Леверкузен) си тръгна с точките от Волфсбург (видео)

Отборът на Байер (Леверкузен) спечели с 2:0 при гостуването си на Волфсбург в двубой от 12-ия кръг на Бундеслигата. Карим Белараби реализира в 25-ата минута, а Паулиньо удвои дълбоко в 96-ата минута. 

 

“Аспирините” бяха малко по-дейни през първото полувреме и заслужено взеха гол преднина. В 25-ата минута Кевин Фоланд намери Карим Белараби в наказателното поле, защитниците не успяха да избият топката и последва безмилостен удар в близкия ъгъл от около седем метра - 0:1. През първата част и двата тима имаха претенции за дузпа, неуважени от съдията.

След почивката гостите от Леверкузен продължиха с острите контри. "Вълците" трудно стигаха до наказателното поле на съперника. В 88-ата минута се получи разбъркване пред вратата на Байер след корнер. Ударът от въздуха не се получи и вместо това се стигна до контра. В 96-ата Фоланд направи втора асистенция, като този път Паулиньо беше точен за крайното 0:2. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти