Десподов призна, че навива Ел Маестро за Бодуров

След като поигра на футболната база "Бояна" с млади таланти, футболист номер 1 на България Кирил Десподов отговори на въпроси от страна на децата и журналистите. Нападателят на Щурм (Грац) заяви, че засега няма да се връща в ЦСКА-София, но се надява един ден да завърши кариерата си там. Мечтата ми е да работя в Реал Мадрид, а сега навива наставникът на Щурм Нестор Ел Маестро да привлече Николай Бодуров.
"Нещата ми потръгнаха в Щурм, адаптирал съм се, чувствам се добре, щастлив съм. Първенството е интересно, оспорвано. Когато треньорът ти има пълното доверие, когато знаеш, че вярва в теб, няма какво да те спре. Ще се радвам да се обединим с Бодуров отново в Щурм. Той ще помогне много на отбора. Дано да стане. Ние се шегувахме с Нестор, че трябва да го вземем. Той е уникален играч и трябва да играе още на високо ниво", коментира Десподов.
"Още не съм се видял с господин Дерменджиев. Радвам се, че ще работя с него. Той имаше големи успехи с Лудогорец. Трябват ни победи с националния. Тези два мача са генерална репетиция за март месец, когато имаме шанс да се класираме за европейско първенство. Сега треньорът трябва да прецени на кои играчи може да разчита и как да се играе. Аз се надявам и си пожелавам позитивни резултати", допълни Десподов за националния отбор.

Той призна, че следи какво се случва в ЦСКА-София: "Гледам ги, ще им пожелая успех. Този отбор си остава в моето сърце. Не мисля, че смените на треньорите влияят зле на отбора. Понякога това влияе положително".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти