Джони Еванс за шансовете на Лестър за титла: Трябва да изчакаме мачовете около Коледа

Джони Еванс за шансовете на Лестър за титла: Трябва да изчакаме мачовете около Коледа

Защитникът на Лестър Джони Еванс заяви, че е прекалено рано неговият отбор да бъде разглеждан като претендент за титлата, въпреки впечатляващата победа с 2:0 над Арсенал. Шампионите от 2016-а година се изкачиха на 2-о място в класирането към момента и остават там след поражението на Манчестър Сити от Ливърпул с 1:3.

Голове на Джейми Варди и Джеймс Мадисън на Кинг Пауър Стейдиъм осигуриха шестата победа от последните седем мача, като в тази серия единственото им поражение е от временния лидер Ливърпул.

Любопитното е, че сега под ръководството на Брендън Роджърс те имат една точка повече от актива им по същото време през сезон 2015/2016, когато спечелиха сензационната си титла. Но ирландският бранител Джони Еванс отказва да отговори на предизвикателните въпроси, като обяснява колко натоварена зимна програма им предстои.

"Не мисля, че шансовете ни могат да бъдат преценени до и след Коледа по същия начин, заяви Еванс пред журналисти. Показахме, че можем да печелим битки. Сега просто трябва да продължим да правим това, което правим до момента и да видим до къде ще ни отведе. Имаме добра увереност, показваме добри игри в този период, но трябва наистина да изчакаме мачовете около Коледа, които са теста за всеки един отбор, каза опитният бранител. Следващите пет мача на "лисиците" са срещу последните пет отбора в класирането, преди да започнат двубоите с Ливърпул отново и след това с шампионите от Манчестър Сити- все през декември.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти