Капело: Кристиано не е преодолявал съперник от три години

Капело: Кристиано не е преодолявал съперник от три години
Роналдо гневен от смяната, напусна стадиона преди края на мача с Милан
Роналдо гневен от смяната, напусна стадиона преди края на мача с Милан

Бившият наставник на Ювентус Фабио Капело защити Маурицио Сари за решението да извади голямата звезда на "бианконерите" Кристиано Роналдо по време на вчерашното дерби с Милан. Португалецът бе заменен в 55-ата минута, като на негово място влезе Пауло Дибала, който донесе победата на Юве. Роналдо отново показа, че е недоволен от решението на Сари, а според информациите в Италия той си е тръгнал от стадиона преди края на мача. 

"Не ми хареса реакцията му. Не беше приятно. Той трябва да се държи като шампион дори когато напуска терена. Истината е, че Кристиано Роналдо не е преодолявал с дрибъл съперник в последните три години. Бях коментатор в Ла Лига в дните, когато той правеше две крачки и те оставяше на място. Отвътре той е супершампион, най-добрият от всички, но сега Дибала и Дъглас Коща вкарват страхотни голове. Те могат да направят разликата. Те печелят мачове без Кристиано. Юве изглеждаше зависим от него, но страхотният състав и качеството на играчите им помага да печелят така или иначе. Поздравявам Сари, че имаше куража да го смени. Кристиано в момента не прилича на себе си и трябва да възвърне формата си, особено във физическо отношение. Той няма скоростта и динамиката, която показваше преди", заяви Капело пред "Скай Италия". 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти