Канте: Мога да завърша кариерата си в Челси

Канте: Мога да завърша кариерата си в Челси

Халфът на Челси Н'Голо Канте заяви, че е възможно да завърши кариерата си на "Стамфорд Бридж". 28-годишният французин има договор със "сините от Лондон" до 2023-а, а в последно време се говори, че интерес към него има Реал Мадрид. 

"Разбира се, че мога да завърша кариерата си в Челси. С днешна дата имам договор до 2023 година. Надявам се, че ще имам страхотни сезони с Челси", заяви Канте пред Telefoot.

Запитан дали не съжалява, че преди време не е преминал в Олимпик Марсилия, а е предпочел да отиде в Лестър, Канте отговори: "Разбира се, че не. Пристигнах в Челси от Лестър, където тъкмо бяха спечелил първата си титла. Вече съм от три години тук и спечелих различни трофеи. Мисля, че този клуб ми помогна много и се надявам, че ще мога да спечеля още отличия тук. Годината в Лестър беше великолепна и изобщо не съжалявам за решението си."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти