Стойчо каза какво трябва да направят Левски и ЦСКА-София, за да се борят с Лудогорец

Винаги има вероятност да се завърна в ЦСКА, но това сега не стои на дневен ред. Това заяви пред Канал 3 Стойчо Младенов. Специалистът се завърна в България след като бе избран за треньор номер едно в Казахстан за изминалия сезон и е подписал нов договор с настоящия му клуб Кайсар.

"Вероятност винаги има да се завърна в ЦСКА, но нека сега не коментираме тази тема. ЦСКА си има треньор и ръководство, което взима важните решения. Ще продължа работата си в Кайсар. Има единомислие между мен и ръководството и това ме накара да подновя договора си там” заяви Младенов.

Стойчо Младенов разкри как според него ЦСКА-София и Левски могат да се преборят с Лудогорец.

„Следя развитието на българския футбол, въпреки че такова има само при Лудогорец. При другите клубове няма. Има някакви наченки в Левски, някакво подобряване. Знам колко е трудно без пари да се взимат футболисти, а Лудогорец имат финансовата стабилност да купуват готови, подготвени футболисти. Това трябва да се прави от водещите отбори като ЦСКА и Левски, за да се борят с Лудогорец”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти