Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:4

Робъртсън и Салах с проблеми след дербито

Робъртсън и Салах с проблеми след дербито

Двама от ключовите играчи на Ливърпул - Мохамед Салах и Андрю Робъртсън, са с контузии след дербито между мърсисайдци и Манчестър Сити. Проблемите и на двамата са с глезените, като левият бек вече отпадна от състава на Шотландия за квалификациите с Кипър и Казахстан. Въпреки това той ще остане още два дни с шотландския национален отбор, след което ще се завърне в Мърсисайд, за да бъде преценено какво точно е състоянието му. Според “Ливърпул Екоу” обаче има опасност Робъртсън да не бъде готов за гостуването на Кристъл Палас след паузата за националните отбори.

Подобна е ситуацията с Мохамед Салах, който все още има проблем с глезена, който беше засегнат по време на двубоя с Лестър. Заради тази контузия нападателят пропусна дербито с Манчестър Юнайтед, но след това игра в мачовете с Астън Вила и Манчестър Сити. В неделя Салах обаче отново изпита болка след едно влизане на Фернандиньо. Нападателят замина за лагера на Египет, но след като е преминал преглед на скенер в родината си, е било взето решение, че няма да играе в предстоящите мачове на националния отбор.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички