Как едно “харесвам” на Мбапе даде надежда на феновете на Реал

Как едно “харесвам” на Мбапе даде надежда на феновете на Реал

Сапунката “Килиан Мбапе в Реал” отново е на екран. Въпреки договора му с Пари Сен Жермен до 2022 година и продължаващите преговори за удължаването му, нападателят отново е спряган за трансфер в испанския клуб срещу умопомрачителните 400 млн. евро. 20-годишният французин е считан за бъдещата голяма звезда на световния футбол, а едно негово простичко “харесвам” разгорещи емоциите и даде надежда на феновете на Белия балет.

Оказа се, че Мбапе е почитател на испанската актриса Естер Еспозито. Той използва социалните мрежи, за да се свърже с нея. Килиан първо я последва в “Инстаграм”, а след това хареса нейна снимка.

Естер е сред най-известните испански актриси в момента. В световен машаб тя трупа фенове с ролята си на Карла в сериала “Елит” на “Нетфликс”.

Интересът на Мбапе към блондинката не остана незабелязан от футболните фенове. Мнозина го призоваха да премине в Реал Мадрид, за да има по-големи шансове с Еспозито. Все пак актрисата живее основно в испанската столица, въпреки че е все по-търсена в Холивуд.

Самият Мбапе не обича да коментира личния си живот. Футболистът официално е обвързан с Алисия Айлиес. Тя е “Мис Франция 2017”, а постоянните й модни ангажименти не й позволяват да е неотлъчно до нападателя.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти